‘Konsumentenman’ maar dan anders

Ik zit met een groot probleem, heel groot. En ik zeg bewust ‘probleem’ in plaats van het moderne ‘uitdaging’ van de managers. Het valt niet mee om het hardop te zeggen: ik ben op zoek naar een naam. Nou zoek ik wel vaker naar een naam. Van mijn vriendin bijvoorbeeld, of van haar dochter, of van iemand die ik pas heb leren kennen, of … naar de juist daarvoor bedoelde ezelsbruggetjes. Maar deze keer zoek ik een nog niet bestaande naam oftewel een nieuwe naam.

Konsumentenman

Het gaat om een naam voor mijn maandelijks te publiceren en op de ‘Konsumentenman’ gebaseerde nieuwe blog. Weet jij nog wie de ‘Konsumentenman’ presenteerde? Juist! Frits Bom! Hij was ook Ombudsman en Vakantieman (Vakantieman, gezellig hè!?) en nog veel meer mannen.

Bende

Waarom een Konsumentenmanblog? Ik heb inmiddels heel wat hulpmiddelen langs zien komen en uitgeprobeerd. En dat uitproberen ging niet altijd naar wens, resulteerde soms in een bende met een hoofdletter B (maar dat is weer een ander verhaal). Een heldere geest fluisterde mij onlangs in dat ik als ervaringsdeskundige mijn volgers een stuk beter kan informeren dan de gemiddelde winkelier. Dus dat is mijn plan. Drie artikelen die hetzelfde doel hebben uitproberen en mijn persoonlijke voorkeur met jullie delen. Nu nog ‘even’ een pakkende nieuwe naam voor deze maandelijkse rubriek regelen.

Superman

Ik ben niet zo’n creabea die een briljante naam zomaar even uit zijn mouw schudt. Sinds een jaar schilder ik, maar ook alleen maar naar een voorbeeld van een ander schilderij of een foto. Ik kan niets zelf verzinnen. Het is niet anders. En bovendien, met de sociale media van tegenwoordig hoef je ook niet meer alles te kunnen. Dus het Supermanpak kan uit en ik vraag gewoon aan die 16 miljoen medelanders om mij alsjeblieft te helpen met het verzinnen van een pakkende rubrieksnaam!

Namen

Op LinkedIn heb ik mijn vraag al in een bepaalde groep gesteld. Dat heb ik geweten! Van ‘Hulp voor Half’, ‘Halve maatregelen creëren hele(nde) vorderingen’ (wel creatief maar te lang), ’Testhandig’, ‘Passende hulpmiddelen’, ’Siemonitus’ (het lijkt wel een ziekte?) tot ‘Vrolijke acties’, en van ‘Kunstig’, ‘The Handy one’, ‘Handige Harry’, ‘Handigadvies’, ‘Hulpmiddelen Man’, ‘De hhh-man (heel handige hulpmiddelen)’, ‘De-bij-de-handy-man’, ‘Ervaringsdeskundige weet raad’, ‘Makkelijke hulpjes tester’, ‘Siemon’s Specials’, ‘Helpende Hand’, ‘Handi cap man’ (waar een cap wordt gepresenteerd door een petje) tot ‘Wie van de Drie’.

Wie helpt?

Weet jij misschien ook een pakkende naam die de lading van mijn nieuwe blog dekt? Of heb je voorkeur voor één van de bovenstaande namen? Meld het hieronder. De winnende naam verdient een prijs!

geredigeerd doortoetsmijntekst weerhandig