Siemon

Hier een uitzending van Omroep Max ‘Wie maakt het verschil’ met Peter Timofeeff en Siemon Vroom over een beroerte. Een mooie en ontroerende documentaire over de gevolgen van een beroerte. 

Even voorstellen

Ik ben Siemon Vroom en kreeg in 2007 een beroerte. Sindsdien ben ik half-gehandicapt en heb last van afasie. Als ervaringsdeskundige met een beperking verwonder ik mij over de vele hulpmiddelen met een hoog ziekenhuisgehalte. Douchestoeltjes en toiletverhogers roepen mij reeds van verre toe: “Gehandicapt!” Dat kan anders.

Beperking en stijlvol

Deze site heb ik opgezet om mensen te helpen die net als ik een verlamming, of beperkte functie in de hand- of pols hebben, zo zelfstandig mogelijk te leven.  Zoals mensen met neurologische aandoening (o.a. NAH), aandoeningen aan gewrichten, spieren, gewrichten of pezen (o.a. Reuma of Artrose) hart- en vaatziekten, spierziekten of wat anders dat je dagelijkse leven beperkt.

Hier vind u praktische hulpmiddelen die ik zelf ook met veel plezier gebruik. En ik geef ik elke paar weken tips, blog en speciale acties uit per mail, je kunt je hier daar voor opgeven. Ten slotte geef ik productpresentaties (voor ergotherapeuten en handletseltherapeuten) en lezingen. Daar neem ik je mee vanaf het moment dat ik de beroerte kreeg tot nu, met de nodige zelfspot en een onderliggende boodschap. Wat die is? Boek me maar!

Assortiment

Staat er iets niet bij de producten schroom dan niet om mij een mail te sturen. Ik ga dan voor jou op zoek.

Hieronder is een formulier voor vragen of opmerkingen. Misschien kunt u wat niet vinden op mijn site. Of heeft u een suggestie. Mail ze maar!