Anysharp messenslijper - Weerhandig.nl

Anysharp messenslijper

 14,95

Product Description

AnySharp

AnySharp Classic – Messenslijper – ABS kunststof behuizing

De messenslijper Pro van Anysharp maakt het snijden van vlees, gevogelte of groenten met een een goed geslepen mes eenvoudig! De messenslijper herstelt de afgestompte snijkant van het gebruikte mes, onder een vast ingestelde hoek van 20 graden, in een super scherpe snijkant, door 3 of 4 keer het mes zachtjes door de slijper te trekken. De unieke gepatenteerde messenslijper maakt gebruik van een wolfraam technologie om de levensduur van bijna elk mes te verlengen. Het werkt op bijna alle messen, waaronder dure hardstalen messen en zelfs bij gekartelde messen.
.
De veiligheidsfunctie van de messenslijper is de PowerGrip zuignap die stevig hecht aan elk glad oppervlak of werkblad, waardoor je, eenmaal bevestigd, veilig het mes kunt slijpen. Ook speciaal voor functioneel éénhandigen te gebruiken!
.
De slijper is voorzien van een polymeer top die zachter is dan metaal en niet schadelijk en dus veilig is voor de metalen rand van je messen. De slijper is doordat hij zo klein en licht is eenvoudig op te bergen in een lade of kast. Doordat de slijper voorzien is van een zuignap is hij zelfs voor langere tijd aan je koelkast of muur te monteren.
.
Speciaal voor mensen die zuinig zijn op hun arm: koop ook gehoekte messen zoals deze en deze.
.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anysharp messenslijper” te beoordelen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING