Handfixatie

 42,30

Product Description

Een multifunctioneel hulpmiddel bij sport, therapie en revalidatie voor mensen met verminderde of geen knijpkracht in hun hand: De T-vormige neopreen handfixatie. Of je nu een fietsstuur vast wil houden of een fitness-apparaat, de handfixatie houdt de hand stevig vast.

De korte poot van de band is door het stevige klittenband eenvoudig (en 1-handig) om de pols aan te brengen. Vervolgens de lange baan spannen over de gesloten hand en weer met het klittenband vastmaken. Per 1 stuks verkocht.

De gebruikers hebben een ring om ze zelf te verwijderen. Revalidatiecentra als Reade, Heliomare, UMCG, Roessingh en Adelante werken er al mee.

Een klant schreef:

De handige “handschoen”, uit de Weerhandig.nl webshop van Siemon Vroom, helpt mij in m’n dagelijks leven bij diverse activiteiten.

Zo heb ik eerder al een filmpje geplaatst waarop te zien is dat deze geweldige uitvinding mij in staat stelt om weer met fitnessapparatuur m’n oefeningen te doen.

Oefeningen die m’n halfzijdig verlamde rechterarm helpen bij het noodzakelijke doorbewegen. Door m’n hand te fixeren, op bijvoorbeeld een halterstang, zijn deze handelingen ook voor mij zelf weer mogelijk.

Afgelopen week heb ik op m’n driewielligfiets de Stelvio en Gavia in Italië beklommen. Niet op 1 dag hoor! 😁

Tijdens deze klimmen traden regelmatig spasmen op, waardoor m’n rechterhand losschoot van het stuur. Door ook nu de “handschoen” te dragen, kon ik gewoon blijven fietsen met beide handen aan het stuur, wat wel zo fijn is.

Dit is een perfect hulpmiddel, net als zoveel andere uit de webshop van Siemon.

Je zou de handschoen ook kunnen gebruiken om de stang van een stofzuiger, grasmaaier of bijvoorbeeld een hark mee vast te zetten.

Een relatief eenvoudig maar heel doeltreffend hulpmiddel waar ik jullie als ervaringsdeskundige toch even van op de hoogte wil stellen.

Bij vragen kunnen jullie Siemon of mij natuurlijk benaderen.

Hartelijke groet,

Wilco Giesen

Extra informatie

Gebruik

,

Artikelnummer: Hletsel01 Categorie: Tags: , , , , , ,