Handfixatie - Weerhandig.nl

Handfixatie

 38,90

(6 klantbeoordelingen)

Product Description

Een multifunctioneel hulpmiddel bij sport, therapie en revalidatie voor mensen met verminderde of geen knijpkracht in hun hand: De T-vormige neopreen handfixatie. Of je nu een fietsstuur vast wil houden of een fitness-apparaat, de handfixatie houdt de hand stevig vast.

De korte poot van de band is door het stevige klittenband eenvoudig (en 1-handig) om de pols aan te brengen. Vervolgens de lange baan spannen over de gesloten hand en weer met het klittenband vastmaken. Per 1 stuks verkocht.

De gebruikers hebben een ring om ze zelf te verwijderen. Revalidatiecentra als Reade, Heliomare, UMCG, Roessingh en Adelante werken er al mee.

Een klant schreef:

De handige “handschoen”, uit de Weerhandig.nl webshop van Siemon Vroom, helpt mij in m’n dagelijks leven bij diverse activiteiten.

Zo heb ik eerder al een filmpje geplaatst waarop te zien is dat deze geweldige uitvinding mij in staat stelt om weer met fitnessapparatuur m’n oefeningen te doen.

Oefeningen die m’n halfzijdig verlamde rechterarm helpen bij het noodzakelijke doorbewegen. Door m’n hand te fixeren, op bijvoorbeeld een halterstang, zijn deze handelingen ook voor mij zelf weer mogelijk.

Afgelopen week heb ik op m’n driewielligfiets de Stelvio en Gavia in Italië beklommen. Niet op 1 dag hoor! 😁

Tijdens deze klimmen traden regelmatig spasmen op, waardoor m’n rechterhand losschoot van het stuur. Door ook nu de “handschoen” te dragen, kon ik gewoon blijven fietsen met beide handen aan het stuur, wat wel zo fijn is.

Dit is een perfect hulpmiddel, net als zoveel andere uit de webshop van Siemon.

Je zou de handschoen ook kunnen gebruiken om de stang van een stofzuiger, grasmaaier of bijvoorbeeld een hark mee vast te zetten.

Een relatief eenvoudig maar heel doeltreffend hulpmiddel waar ik jullie als ervaringsdeskundige toch even van op de hoogte wil stellen.

Bij vragen kunnen jullie Siemon of mij natuurlijk benaderen.

Hartelijke groet,

Wilco Giesen

Extra informatie

Gebruik

,

Artikelnummer: Hletsel01 Categorie: Tags: , , , , , ,

6 beoordelingen voor Handfixatie

 1. wilco (geverifieerde eigenaar)

  Goede hulp/ondersteuning om weer/meer oefeningen met de aangedane hand/arm te doen. Ideaal en makkelijk in gebruik, kortom, een aanrader!

 2. Fysio Oude Ijsselstreek

  Aangeschaft omdat een van onze patiënten deze brace heeft en het een goede hulp is bij het doen van oefeningen met een aangedane hand/arm. Wij gaan de brace nu ook voor andere patiënten gebruiken.

 3. Ad vermeulen (geverifieerde eigenaar)

  Handfixatie is een prima hulpmiddel. Mij geeft het oa de mogelijkheid om met mijn aangedane hand toch bv een gewicht vast te houden en zo is mijn schouder kan trainen. Ook met veel fitness training is de fixatie een mooi hulpmiddel!! Om de aangedane hand mee te laten doenTop

 4. Yvonne Petit (geverifieerde eigenaar)

  Prima product. De bezoekers van Sport- en Zorgatelier Oisterwijk gebruiken de handfixatie op de Motomed ( arm-hand fiets). Heel comfortabel en veilig.

 5. Willem Philipsen (geverifieerde eigenaar)

  Super hulpmiddel, sinds gister mee gaan trainnen en nu al compleet fan!
  Ook fijn dat jullie zo snel leveren!

 6. Mary (geverifieerde eigenaar)

  Superhandig! Ik gebruik het op de sportschool zodat ik mijn arm/hand weer kan laten meebewegen!
  De recensies lezende bracht mij op het idee om deze op mijn fiets (3wieler) ook te gebruiken, maar dat ga ik uitproberen

Een beoordeling toevoegen