Zipp-it - Weerhandig.nl

Zipp-it

 37,95

(4 klantbeoordelingen)

Product Description

De Zipp-it is een handig gereedschapje dat het mogelijk maakt om de rits van je jas of vest met één hand dicht te maken. Handgemaakt van RVS door een professioneel lasbedrijf. De Zipp-it zelf is onverslijtbaar en gaat je leven lang mee.

weerhandig-strip zipp-it

Het vraagt wel enige oefening en voorzichtigheid (anders schiet de knijper misschien los) maar bijna iedereen krijgt de beweging snel te pakken. Of je nu een vrouwen- of mannensluiting hebt, of je nu aan de rechter- of de linkerzijde beperkt bent, het lukt bijna iedereen. Gaat het toch niet goed, mail gerust voor tips of stuur hem gewoon binnen 14 dagen terug en je geld staat binnen een paar dagen weer op je rekening! Niet geschikt voor lange jassen of lange vesten. De knijpers van de zipp-it worden van gebruikte lingeriehangers gebruikt (recycling) dus daar kunnen wat visuele beschadigingen aan zijn, ze functioneren daarentegen als de beste!

De Zipp-it wordt geleverd met een handleiding en in een mooie opbergdoos zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Hij is het product van de HVA-studentes ergotherapie Melissa van der Heiden, Ilse van Oostenbrugge en mij.

 

zie ook de magnetische rits voor een jas!

Extra informatie

Gebruik

,

Andere suggesties…

4 beoordelingen voor Zipp-it

 1. Annemarieke (geverifieerde eigenaar)

  Erg tevreden. Werkt inderdaad heel goed om eenhandig de rits dicht te krijgen. Wordt in mooie, kleine verpakking geleverd en is daardoor ook gemakkelijk mee te nemen.

 2. Tamara van Scheppingen (geverifieerde eigenaar)

  Erg handig om de rits, met 1 hand dicht te ritsen. Ik raad het iedereen aan!!!

 3. Herlinda

  Als ergotherapeut heb ik dit hulpmiddel al bij een paar cliënten aanbevolen. Deze cliënten ervaren het als een erg handig hulpmiddel. Het is makkelijk te hanteren en het vergemakkelijkt het aantrekken van de jas.

 4. Colinda Verhoeven (geverifieerde eigenaar)

  Waardeloos. De eerste keer dat ik het probeerde liet het klemmetje los. Was niet sterk genoeg

  • Siemon Vroom

   Siemon Vroom (geverifieerde eigenaar)

   Dat is niet de bedoeling, ik neem contact met je op

Een beoordeling toevoegen