Nailmaid

 49,95

Product Description

De Nailmaid is een hulpmiddel als je je nagels niet wil of kan knippen of vijlen. Je plaats de nagels in NAILMAID en het product helpt om op een eenvoudige manier mooie en gelijkmatige nagels te hebben. Er zijn 3 doelgroepen voor de NAILMAID.

Kinderen

Kleine kinderen zijn afhankelijk van de hulp van hun ouders om hun nagels te laten knippen. Proberen om een ​​scherpe schaar te gebruiken met rusteloze kinderen is een gevaarlijke klus! Dit maakt het nog langer duren en wordt een gebeurtenis kinderen vrezen. NAILMAID verwijdert deze problemen. Er zijn geen gevaarlijke scherpe of roterende randen. Het is volkomen veilig en jonge kinderen zullen het snel leren gebruiken.

Volwassenen

Voor de volwassen generatie met beperkte handkracht of die met beperkte mogelijkheden is het soms moeilijk of onmogelijk om veilig een schaar te houden. Het gebruik van een vijl of nagelknipper is ook niet veel gemakkelijker. NAILMAID biedt de ideale oplossing. Met een beetje training kan je probleemloos jou nagels vijlen met slechts één hand. Je kunt comfortabel zitten met NAILMAID op een tafel of op schoot en vijl je nagels met gemak. Met een beetje training kan het zelfs worden gebruikt door mensen met beperkt zicht! Na een sportblessure of een verlamming aan een hand kun je nog steeds je nagels verzorgen met behulp van NAILMAID. Je hebt maar één hand nodig. Wel de batterijen er in laten doen door een tweehandige, met één hand is dat niet te doen.

HOE NAILMAID TE GEBRUIKEN


De NAILMAID mag op tafel geplaatst worden of in de hand gehouden worden. De nagellengte wordt bepaald door de plaatsing van de sleuf. Hoe dichter bij het midden van de contourplaat u komt, hoe minder jouw nagel wordt gevijld en omgekeerd. Selecteer de gleuf die het beste past bij de vorm en maat van je nagel.

Zet de schakelaar aan. Hoewel bijna onmogelijk om he huis van je vinger in de gleuf te drukken vraagt het toch wat voorzichtigheid. Kantel nu langzaam je vinger van links naar rechts en verhoog geleidelijk de druk zodat de vingernagel dieper in de gleuf gaat en geleidelijk meer en meer wordt ingekort. Wanneer uw vingernagel niet langer wordt gevijld door de schijf, kunt u naar de volgende gleuf gaan en het proces herhalen om de nagels verder te verkorten of te stoppen als u tevreden bent met de lengte.

Een korte tijd is voldoende om NAILMAID onder de knie te krijgen en je vingernagels in een paar minuten te vijlen en vorm te geven. Vermijd het uitoefenen van sterke druk op de vinger en dus op de slijpschijf, omdat dit kan leiden tot een ongemakkelijke opwarming van uw nagels.

Speciale vormgevende profielsjablonen zijn inbegrepen om te worden gebruikt met langere nagels. Deze passen in de twee kleine gaten op de contourplaat. De vinger moet 90° op de profielsjabloon worden gehouden voor de beste resultaten. Begin door het midden van nagel in het midden van de profielsjabloon te plaatsen en vervolgens gelijkmatig van rechts naar links en te vijlen.

We raden u aan de profielsjablonen alleen te gebruiken nadat u voldoende ervaring hebt opgedaan met NAILMAID.

Extra informatie

Gebruik

,