Leave me alone earplugs (oorpluggen) - Weerhandig.nl

Leave me alone earplugs (oorpluggen)

 14,99

Wissen
(1 klantbeoordeling)

Product Description

Leave me alone earplugs: ‘Because earplugs don’t have to be boring’

Uitstekende geluidisolatie gecombineerd met een grappig design, dat zijn de LA-Plugs.

Wanneer je last hebt van geluidsoverprikkeling, rustig wilt lezen, je kunnen concentreren, dutten, rusten, slapen, windgeluid wilt reduceren wanneer je op de motor zit of iedere situatie waar je maar het geluid van buiten wilt verminderen, de LA-plugs fixen het.

Gemaakt van zachte wasbare hypoallergene silicone. Comfortabel ook als je lang in hebt. De LA-plugs vormen zich naar het oorkanaal. Ze verminderen lawaai met 27 decibel of circa 30% van het normale geluidsniveau.

En ze doen nog meer! Ze verminderen oorpijn veroorzaakt tijdens het opstijgen en landen van vliegtuigen.

Ze worden geleverd in een handzaam aluminium doosje om ze overal mee naartoe te kunnen nemen en de hygiëne te waarborgen.

 weerhandig download-instructies LA plugs (Engels)

 

Extra informatie

Tekst

shut up, zzz, x

Gebruik

,

1 beoordeling voor Leave me alone earplugs (oorpluggen)

  1. Ginia

    Comfortabel, makkelijk schoon te houden en leuk!
    Ik heb de oordopjes nu bijna een week in gebruik en ik ben er nog net zo blij mee als het moment dat ze op de mat vielen.
    Ze zitten heerlijk, zelfs nadat je ze een paar uur in hebt gehad. Ondanks de extra toevoeging (het leuke deel) voelen ze niet zwaarder aan in het oor dan mijn andere oordopjes en wat geluidafsluiting betreft zijn ze ook vergelijkbaar met mijn oude dopjes. De kracht van deze oordopjes is dat nu wel van een afstandje te zien is dat ik ze in heb. De halfverloren gesprekken zijn verleden tijd. (y)
    Het enige nadeel is dat ze niet fijn zijn om mee te slapen. Daarbij is de extra toevoeging echt een belemmering. Ze krijgen van mij dan ook 4 v/d 5 sterren.

Een beoordeling toevoegen