Taartschep - Weerhandig.nl

Taartschep

 4,50 19,50

Wissen
(1 klantbeoordeling)

Product Description

Ook altijd vieze handen of een omgevallen stuk taart bij het verplaatsen van de taart naar het schoteltje? Of ben je op zondagmiddag bij de verjaardag van je schoonmoeder aan het kibbelen over wie het grootste stukje taart krijgt? Al deze wereldproblemen behoren vanaf nu tot het verleden want met deze slimme, hygiënische taartschep snijd je het perfecte stukje taart! Ook met één hand.

De taartschep is gemakkelijk te gebruiken; druk hem door de taart, knijp het voorzichtig dicht en til het op je schoteltje, laat de taartschep los en zie hier: het perfecte stukje taart. Met de taartschep 2.0 is het serveren van een stukje taart pas echt een ‘piece of cake’ geworden!

De taartschep, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof of RVS is gebaseerd op functionaliteit, duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Met deze innovatieve taart- en cakeschep is het snijden en serveren van veel taart of cake niet alleen veel makkelijker maar ook veel leuker.

De kunststof en de RVS versie is geschikt voor wat steviger taart, de RVS versie is ook geschikt voor taarten die wat flexibel zijn, bijvoorbeeld Monchou- en kwarktaart.

.

specificaties

breedte 5 cm
lengte 25,5 cm
geschikt voor vrijwel elke taart en cake
kleur groen of rvs
materiaal kunststof of rvs

 

Extra informatie

Gebruik

,

Soort

,

1 beoordeling voor Taartschep

  1. Marjan Heintjes

    De taartschep is geweldig!

Een beoordeling toevoegen