Beugels zonder boren - Klemhouder - Weerhandig.nl

Beugels zonder boren – Klemhouder

 107,95

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Product Description

Een wandbeugel moet muurvast zitten, zeker voor een CVA-patiënt. Goedkopere wandbeugels hebben een waarschuwing dat ze niet meer dan 20 kg kunnen dragen. Deze 80 kg! Het verschil tussen een lelijke val en blijven staan!

De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel! Dit gebeurt na circa een etmaal. Als u een permanente oplossing wilt zonder dat u de beugel af en toe vastmaakt verwijs ik naar de beugels die je wel met schroeven vastmaakt.

Mobili ® Beugels zonder Boren, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond. De klemhouders bieden u ondersteuning bij vele situaties in het dagelijkse leven. Zet uw scheerapparaat, föhn of borstel eenvoudig in de gewenste positie en klaar. De klemhouder dient als een derde hand. Verkrijgbaar met of zonder zwenkarm. Ook verkrijgbaar als 2 vingerhouder.

SKU: RO1400204-S Categorieën: ,

1 beoordeling voor Beugels zonder boren – Klemhouder

  1. Waardering 5 uit 5

    Petra Fisher

    Eerlijk is eerlijk, ik heb hem met gebruik van twee handen bevestigd. Dat was ongeveer 1,5 minuut werk. Goed gekeken naar de veiligheidsindicatoren en hij leek perfect te zitten. Getest door er met mijn volle gewicht aan te gaan hangen (echt voetjes van de vloer). Bewoog geen milimeter. Nu kan mijn halfzijdig verlamde vriend ook gewoon douchen in mijn onhandige huis (douche boven badkuip).

Een beoordeling toevoegen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING