Beugels zonder boren - Wandbeugel verstelbaar - Weerhandig.nl

Beugels zonder boren – Wandbeugel verstelbaar

 163,95 194,90

Wissen

Product Description

Wandbeugel – Verstelbaar

Een wandbeugel moet muurvast zitten, zeker voor een CVA-patiënt. Goedkopere wandbeugels hebben een waarschuwing dat ze niet meer dan 20 kg kunnen dragen. Deze 80 kg! Het verschil tussen een lelijke val en blijven staan!

Deze wandbeugel kunt u plaatsen zonder te boren. Ideaal voor tijdelijke oplossingen, op plaatsen waar niet kan of mag worden geboord. Met deze beugel heeft u geen beschadiging aan de muur. Zeer eenvoudig te installeren, zelfs met één hand.

De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel! Dit gebeurt na circa een etmaal. Als u een permanente oplossing wilt zonder dat u de beugel af en toe vastmaakt verwijs ik naar de beugels die je wel met schroeven vastmaakt.

Mobili ® Beugels zonder Boren, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond.

tuev-sued-logo-de

Productspecificaties

Lengte: 210-335 mm, 340-465 mm, 440-565 mm, 665-790 mm

Extra informatie

Lengte

, , ,

Artikelnummer: RO1400221-S Categorieën: , Tags: , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beugels zonder boren – Wandbeugel verstelbaar” te beoordelen