Antislip strips - Weerhandig.nl

Antislip strips

 14,90

(2 klantbeoordelingen)

Product Description

Niet meer uitglijden als u onder de douche staat of in andere glibberige ruimtes staat. Een rol van 3 meter zelfklevende anti-slip strips. Speciaal ontworpen voor het gebruik in natte ruimtes.

Kan worden toegepast in bad, douche, badkamervloeren en andere oppervlaktes waar het regelmatig nat en glibberig wordt. Schimmelen niet.

 • de ondergrond heel goed vlekvrij maken.
 • op een vlak stuk ondergrond (dus geen naadjes, voegen of hobbelige ondergrond bijvoorbeeld) plakken

 

Extra informatie

Gebruik

,

Andere suggesties…

2 beoordelingen voor Antislip strips

 1. gerda maagdelijn (geverifieerde eigenaar)

  plak strippen op de vloer ideaal had eerst rubber matten antislip maar als er vocht onder kwam gleden ze alsnog weg en bij deze strippen geen probleem ben er erg blij mee en heb meer vertrouwen om hier op te staan .

 2. Maureen Bake (geverifieerde eigenaar)

  Als de strippen te nat worden laten ze alsnog los. Ik heb er inmiddels een aantal weg kunnen gooien helaas.

  • Siemon Vroom

   Siemon Vroom (geverifieerde eigenaar)

   Ik lees dat je problemen met je douchestrips hebt en dat spijt me zeer. Je moet er niet aan denken dat je alsnog uitglijdt. Ik zal voortaan een gebruiksaanwijzing meegeven want je moet ze wel met chirurgische precisie neerleggen op een vlak stuk ondergrond (dus geen naadjes of hobbelige ondergrond bijvoorbeeld) en vooral de ondergrond heel goed vlekvrij maken. Ik zal de tekst op de site ook aanpassen. Zal ik een gratis strip opsturen dat je het nog een keer probeert?

Een beoordeling toevoegen