Grip voor mobiele telefoon en tablet - Weerhandig.nl

Grip voor mobiele telefoon en tablet

 4,95 7,45

Wissen
(1 klantbeoordeling)

Product Description

Een strip die je eenvoudig aan de achterkant vastmaakt van je telefoon, tablet, e-reader maar ook aan een glas, beker, tuingereedschap, kaft, make-upspiegeltje, kookgerei en ga zo maar door. Zorgt dat je stevige grip houdt met maar één of twee vingers tussen het elastische band geschoven.

De flexibele elastische strip maakt het mogelijk met één hand je mobieltje of wat anders in iedere stand vast te houden. Grip is simpel, past altijd, hij is er wanneer je hem nodig hebt en zit niet in de weg als je hem niet gebruikt.

De Grip wordt compleet geleverd met dubbelzijdige 3M-tape voor de bevestiging. Zelf getest en het zit als een huis.

Nu ook verkrijgbaar als Tabletgrip

 

Extra informatie

Soort

Handygrip, Tabletgrip

Kleur

,

Gebruik

,

1 beoordeling voor Grip voor mobiele telefoon en tablet

  1. Paula (geverifieerde eigenaar)

    Sinds een week of twee ben ik in het bezit van de HandyGrip. Siemon had via de nieuwsbrief van Weerhandig, de HandyGrip onder de aandacht van de lezers gebracht en het sprak mij dusdanig aan dat ik er gelijk 4 heb besteld. En ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb! Ik gebruik de HandyGrip onder andere voor mijn mobiel. Ik dan nu een nummer intoetsen of een sms schrijven zonder dat ik iedere keer mijn mobiel van de grond af hoef te rapen :). Ook is het handig om aan de achterkant van een handspiegeltje te plakken omdat je dan gewoon je hand door de “lus” steekt en je duim niet hoeft te gebruiken om het spiegeltje vast te houden. Een ding is wel lastig; iedereen die ziet dat ik de HandyGrip gebruik wil er ook eentje en dus moet ik weer een nieuwe bestelling plaatsen bij Weerhandig… 🙂 Misschien dat ik dan ook gelijk de grotere HandyGrip bestel om bij mijn tablet te gebruiken hihihi

Een beoordeling toevoegen