Gripo balls

Vanaf  12,90

Product Description

Gripo balls bieden een handige oplossing om letterlijk grip te krijgen op je beperking wanneer je moeite hebt met het vasthouden van een pen, bestek, tandenborstel, hobbygereedschap, etc. Door de gripoball hoeft je hand minder te sluiten en de vorm geeft een ontspannen handhouding. Speciaal voor mensen met slechtere handcoördinatie, reuma of ander beperking in de handen kan dit voor klachtenvermindering zorgen. Zo hou je het tevens langer vol.

Gewoon inknijpen (of op een hard oppervlak leggen en indrukken) en je potlood, mes of haaknaald erdoor steken. I.p.v. een dunne steel heb je nu een heerlijk rond balletje in je hand.  Daardoor kan je hand in een ontspannen ronde houding blijven. Je vingers zorgen voor het laatste beetje navigatie en klaar voor gebruik.

Gripograms

Met de GRIPOgrams kunt u uw GRIPOBALLS verzwaren volgens uw specifieke behoeften. Het gebruik van GRIPOgrams vermindert de tremor en maakt een betere coördinatie van bewegingen mogelijk. Ze worden aanbevolen voor mensen met dyspraxie, de ziekte van Parkinson, sclerose of hemiplegie.

Gripoballs 3 stuks in verpakking
Gripograms 5 stuks in verpakking  10 gram per stuk

 

Extra informatie

Gebruik

,

Soort

,