Zipp-it

 39,95

Product Description

De Zipp-it is een handig gereedschapje dat het mogelijk maakt om de rits van je jas of vest met één hand dicht te maken. Handgemaakt van RVS door een professioneel lasbedrijf. De Zipp-it zelf is onverslijtbaar en gaat je leven lang mee.

weerhandig-strip zipp-it

Het vraagt wel enige oefening en voorzichtigheid (anders schiet de knijper misschien los) maar bijna iedereen krijgt de beweging snel te pakken. Of je nu een vrouwen- of mannensluiting hebt, of je nu aan de rechter- of de linkerzijde beperkt bent, het lukt bijna iedereen. Gaat het toch niet goed, mail gerust voor tips of stuur hem gewoon binnen 14 dagen terug en je geld staat binnen een paar dagen weer op je rekening! Niet geschikt voor lange jassen of lange vesten.

Waarom maak je de knijpers niet sterker? 

Daarvoor zijn twee redenen: de stof van de jassen is kwetsbaar en er is het gevaar dat een sterkere knijper onherstelbare schade aan de jas veroorzaakt. De andere reden is dat sterkere knijpers misschien niet niet door iedereen ingeknepen kunnen worden. NU MET LAAGJE KUNSTZAND OM DE JAS NOG BETER VAST TE HOUDEN!

De Zipp-it wordt geleverd met een handleiding en in een mooi zakje dat u hem ook kan meenemen. Hij is het product van de HVA-studentes ergotherapie Melissa van der Heiden, Ilse van Oostenbrugge en mij.

 

zie ook de magnetische rits voor een jas!

Extra informatie

Gebruik

,

Andere suggesties…