Quokka bag - Groot (Verticaal) - Weerhandig.nl

Quokka bag – Groot (Verticaal)

 89,90

Wissen

Product Description

Op zoek naar een handige tas voor aan je rolstoel of rollator om al je waardevolle spullen bij de hand te hebben? Niet meer graaien achter je rug of met een tas op schoot? De Quokka bag – groot verticaal is speciaal ontworpen als oplossing voor het veilig bij je houden van al je belangrijke spullen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met alle zaken waar je als rolstoeler naar op zoek bent bij het vinden van de juiste tas: Makkelijk vast en los te koppelen, anti-diefstal, op een handige plek zonder je rolstoel breder te maken en een mooie vormgeving. De quokka groot is klein om vast te maken aan je beensteun zonder dat hij in de weg zit maar groot genoeg om veel in op te kunnen bergen. Zo kun je er altijd bij.

Met de 2 typen adapters ben je altijd gegarandeerd van een goede aankoppelmogelijkheid aan je rolstoel, rollator of scootmobiel.

Adapter AD-1 is speciaal ontwikkeld voor montage op handbewogen rolstoelen en rollators. Montage is mogelijk op allerlei soorten buizen, ongeacht de vorm; rond, ovaal en zelfs rechthoeking of vierkant.

Adapter AD-2 is ontwikkeld voor montage op elektrische rolstoelen en scootmobielen. Deze adapter kan worden gemonteerd op buizen, op platte vlakken en op de accessoire rails van elektrische rolstoelen.

De adapters zijn apart te bestellen. Bij twijfel over welke adapter het meest geschikt is voor u kunt u een email sturen naar info@weerhandig.nl

De grote Quokka tas – verticaal

  • Afmetingen : 17 x 21 x 9 cm
  • Kleur : Zwart
  • Standaard geleverd met schouder draagriem

Voor en door rolstoelgebruikers 

Het merk Quokka® is ontstaan naar aanleiding van de ideeën van Ingeborg Meurkens sinds 2010 afhankelijk is van een rolstoel. Hierdoor kwam ze erachter hoe lastig het is om je spullen bij je te dragen als rolstoelgebruiker. Het op schoot houden van een tas zit erg ongemakkelijk. Het was ook mogelijk om een rollator tas achter de rolstoel te hangen, maar dan kun je er zelf niet bij. Bovendien is de tas zo gemakkelijk toegankelijk voor zakkenrollers. Meurkens is zelf groot tassenliefhebster en vond dat het tijd werd voor een praktische tas voor rolstoelgebruikers. Dit was de basis voor het merk Quokka®.

Bij de kleine Quokka is ook een schouderriem te bestellen.

Het belangrijkste onderdeel van de Quokka tassen is de adapter. Deze maakt u vast aan uw rolstoel of rollator om uw Quokka tas aan te klikken. Samen met de Duitse Rixen en Kaul is het gepatenteerde KLICKfix® systeem van de adapter ontworpen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de adapter en de tas uw rolstoel of rollator niet breder maken. Bovendien kunt u uw tas door dit systeem met één klik vergrendelen, zodat hij niet zomaar van uw rolstoel of rollator gepakt kan worden. Dit maakt de Quokka tassen niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel veilig.

Hoe bevestig je de adapter:

Ook verkrijgbaar:

Er zijn vier verschillende Quokka tassen op de markt. Naast de grote Quokka tas – verticaal is er een grote horizontale Quokka tas, een kleine Quokka tas en een smartphone hoesje. Alle tassen zijn in het zwart verkrijgbaar, zodat ze overal bij passen. De grote verticale tas is tevens in het grijs beschikbaar en het smartphone tasje ook in het oranje. Zo is er altijd wel een Quokka tas die bij jou en je rolstoel of rollator past.

Extra informatie

Gebruik

,

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quokka bag – Groot (Verticaal)” te beoordelen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING