Scandinavian butler

 498,00

Product Description

De Scandinavian Butler, van het Deens merk Byacre is een compacte rollator met een ideaal formaatje om zelfstandig te bewegen in en om het huis. Je butler staat direct voor je klaar dus voor het meenemen van spullen kun je voortaan zonder ingewikkeld gedoe met tasjes en hoef je nooit meer te wachten op hulp. Je ontbijtje, kopje koffie voor bezoek, spul wat opgeruimd moet worden… de butler neemt het veilig mee en begeleidt jou veilig door je huis. Vrij bewegen, maar met de nodige ondersteuning.  En uw butler ziet er ook nog goed uit!

Hij is uitgerust met een rembeugel die je met één hand kan bedienen.

De butler komt standaard met een elegant tasje en handig dienblad.

Uw Butler is ergonomisch en ziet er ook nog goed uit!

Deens design met simili lederen handgreep en mooie kleuren.   Aan de keukentafel is hij heel praktisch omdat je als gebruiker mooi in de rollator kunt staan en dus dicht bij de keukentafel kunt gaan staan.  De zachte rubberen banden zorgen voor schokdempend effect.

Remmen en bedienen met één hand

De eenvoudige handgreep kan met één hand bediend worden, net zoals de enkelvoudige rem.  Hiermee kan je met één hand de rollator stabiel vasthouden en met de andere hand iets vastnemen of bijvoorbeeld de deur opendoen.

  •  Elegant voor binnen
  •  Remmen met één hand
  •  Zelfstandig thuis
  • Met elegant tasje en dienblad

Extra informatie

Gebruik

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scandinavian butler” te beoordelen

Captcha loading...