Freekey system sleutelhouder

 8,95

Beschikbaar via nabestelling

Product Description

Een sleutel losmaken van een sleutelhanger kan een frustrerende en pijnlijke ervaring zijn, vooral met handen die al pijn doen of één hand. Er is een oplossing voor dit probleem: de Freekey System sleutelhouder.

Door op de ring te drukken, gaat deze vanzelf open. Voor functioneel eenhandigen: met je mond kan je de sleutel gemakkelijk op de ring schuiven. Voor andere mensen die gevoelige handen hebben is het een fluitje van een cent. Je drukt de ring open met je ene hand, met je andere hand schuif je de sleutel op of van de ring. Handig als je een beperking aan je handen hebt, zoals een vorm van reuma. 

De Freekey sleutelhouder is een roestvrijstalen platte ring waarvan het middelste deel een gepatenteerde kromming bevat. Door op het logo te drukken, zal het uiteinde van de ring naar boven openen en kan je eenvoudig een sleutel toevoegen of verwijderen. 

Verkrijgbaar in Freekey System sleutelhouder uitvoering. De Freekey System uitvoering heeft drie extra ringetjes waarmee u uw sleutels kunt organiseren. 

Dimensies: 35 x 35 x 4 mm,
Gewicht: 9 g

Extra informatie

Gebruik