ALPINE Worksafe oordoppen - Weerhandig.nl

ALPINE Worksafe oordoppen

 13,90

Product Description

Alpine Worksafe oordoppen bevatten unieke filters die schadelijke geluiden dempen, maar zorgen dat gesprekken en waarschuwingsgeluiden hoorbaar blijven. Ideaal voor prikkelgevoelige mensen en elke doe-het-zelver. Boren, zagen, slijpen, schuren, timmeren, bladblazen en grasmaaien in en rondom het huis wordt een stuk comfortabeler voor de lawaaimaker of zijn omgeving.

Ook in de auto of op de scooter komen ze goed van pas bij prikkelintolerantie of gewoon als je in stilte van de omgeving wilt genieten. De special akoestische filters in de Alpine Worksafe bieden een extra zware demping voor het geluid van de motor waardoor je je rit een stuk stiller en aangenamer voort kan zetten. Het lawaai wordt gereduceerd tot een veilig en minder prikkelrijk niveau. Dankzij de uitgekiende AlpineAcousticFilters blijft het wel mogelijk om gesprekken te voeren. Ook veiligheidsgeluiden blijven hoorbaar. De filters voorkomen een afgesloten gevoel van de omgeving.

WorkSafe oordoppen hebben een verlengde steel waarmee ze makkelijker in en uit de oren kunnen worden gehaald. De oordopjes zelf zijn zwart waardoor ze minder snel verkleuren en er fris uit blijven zien.

WorkSafe oordoppen hebben een zeer prettige pasvorm. Ze zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld AlpineThermoShape materiaal wat zich vormt naar de gehoorgang. Dit materiaal vormt zich naar het oor waardoor de oordoppen perfect passen en op hun plek blijven zitten. Het materiaal is een innovatie van Alpine, hypoallergeen, bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Bij elke WorkSafe zit een Alpine Draagkoord, zodat de oordoppen voor korte duur in en uit kunnen worden gedaan en toch altijd bij de hand zijn. Het koordje kan eenvoudig op de oordoppen bevestigd worden. Doordat het koord aan de zijkant van het filter wordt bevestigd, wordt de werking van het filter niet beïnvloedt.

 

Extra informatie

Gebruik

,

Andere suggesties…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ALPINE Worksafe oordoppen” te beoordelen