ALPINE Pluggies Kids oordopjes - Weerhandig.nl

ALPINE Pluggies Kids oordopjes

 13,90

Product Description

Kinderoren zijn extra gevoelig voor lawaai. Alpine Pluggies Kids oordopjes zijn daarom speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de drie en twaalf jaar. Deze multifunctionele gehoorbeschermers kunnen worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Ze dempen te harde omgevingsgeluiden, voorkomen dat er water in het oor komt, verbeteren de concentratie en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen.

Pluggies Kids oordopjes zijn voorzien van speciale Alpine Acoustic Filters. Deze filters dempen het geluid maximaal, maar zorgen dat het kind nog voldoende van de omgeving blijft horen. Hierdoor ontstaat geen afgesloten gevoel en kan het kind gesprekken blijven verstaan.
De Pluggies Kids oordoppen reguleren bovendien de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende het opstijgen en landen van het vliegtuig. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende
tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.

Alpine Pluggies Kids zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld Alpine Thermo Shape materiaal. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordopjes precies in de gehoorgang passen. Dat maakt dat deze oordopjes uiterst comfortabel in het oor zitten en kinderen met veel plezier deze gehoorbeschermers dragen.
In bad, tijdens de les op school of tijdens de drumles. ATS bevat geen siliconen, is hypoallergeen en geeft daardoor geen allergische reacties.

In elke Pluggies Kids verpakking zitten zes vrolijke naamstickers. Hiermee kan het bewaardoosje versierd worden.

Extra informatie

Gebruik

,

Andere suggesties…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ALPINE Pluggies Kids oordopjes” te beoordelen