ALPINE PartyPlug - Weerhandig.nl

ALPINE PartyPlug

 13,90

Product Description

Snel overprikkeld maar wil je toch graag naar het optreden van je favoriete band? Binnenkort een leuk feest maar staat de muziek altijd zo hard? Met de Alpine PartyPlug ben je er helemaal klaar voor. Deze oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers die graag genieten van muziek, maar ook hun oren op een prettige manier willen beschermen tegen te hard geluid.

Na afloop van een heerlijke avond uit, komen veel mensen thuis met een irritante piep in hun oren. De keiharde muziek en het schreeuwen in elkaars oor om je verstaanbaar te maken is te veel geweest. Je oren zijn overbelast en hebben veel rust nodig. Als dit vaker gebeurt loop je risico op een blijvende gehoorbeschadiging en een blijvende piep in je oren. Gelukkig zijn er nu Alpine PartyPlug oordoppen om je oren te beschermen.

De Partyplug is uitgerust met een handige Cleaner. Deze is ontworpen om oorsmeer uit de oordoppen te verwijderen. Door de oordoppen goed schoon te houden blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee.

Extra informatie

Gebruik

,

Andere suggesties…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ALPINE PartyPlug” te beoordelen