ALPINE Flyfit Oordoppen - Weerhandig.nl

ALPINE Flyfit Oordoppen

 13,90

Product Description

Alpine Flyfit oordoppen bieden uitkomst tegen vervelende druk of pijn in je oren tijdens het vliegen, hinder van de motoren of lawaaierige medepassagiers. De hiervoor speciaal ontwikkelde . Ze werken ook uitstekend in andere lawaai makende vervoermiddelen en bij geluidsoverprikkeling.

FlyFit oordoppen reguleren tijdens de vliegreis de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende het opstijgen en landen. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen. De speciale AlpineAcousticFilters in de FlyFit oordoppen dempen bovendien hinderlijk omgevingslawaai. Geen last meer van jengelende kinderen of te hard pratende medepassagiers, terwijl je wel gewoon een drankje kunt bestellen bij de stewardess. Met de FlyFit oordopjes ben je verzekerd van een ontspannen vlieg-, auto-, motor-, bus- of bootreis en een relaxed begin van je vakantie of zakelijk overleg.

Gebruiksduur en reiniging
De gebruiksduur van de FlyFit oordopjes is afhankelijk van de draagfrequentie. Bij dagelijks gebruik van de Alpine FlyFit oordoppen gaat de set gemiddeld drie maanden mee. Het goed schoonmaken van de oordoppen verlengt de levensduur. Het is mogelijk om de oordopjes met handwarm water en zeep schoon te maken.De oordoppen geven rust en ontspanning tijdens lange vluchten, maar zijn ook zeer geschikt om te
gebruiken tijdens auto-, trein- en busreizen.

FlyFit oordopjes zijn uitgerust met een uniek zacht, comfortabel en flexibel filter. Samen met de Alpine SleepSoft zijn de FlyFit oordoppen de enige oordoppen op de markt met dergelijke filters. Het zachte materiaal van het filter zorgt voor nog meer draagcomfort tijdens de reis. Hierdoor blijft het prettig om met je hoofd op een stoel of nekkussentje te leunen.

FlyFit oordopjes zijn gemaakt van speciaal thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen en op de juiste plek in het oor blijven zitten. Dat garandeert een optimale demping en een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op de oren. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

De FlyFit is uitgerust met een handige Cleaner. Deze is ontworpen om oorsmeer uit de oordoppen te verwijderen. Door de oordoppen goed schoon te houden blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee.

Download Gebruiksaanwijzing-Weerhandig-AlpineFlyfit

Extra informatie

Gebruik

,

Andere suggesties…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ALPINE Flyfit Oordoppen” te beoordelen