Pillendoos Smart - Weerhandig.nl

Pillendoos Smart

 9,98

Product Description

Slik je veel medicijnen? Een pillendoos is dan uitermate handig om geen enkele dosis te missen. Veel van die medicijndoosjes zijn echter vrij groot en ook niet de meest kunstige objecten om aan je interieur toe te voegen. Om over je privacy wensen nog maar te zwijgen.

Kies daarom voor de Smart pill box. Een moderne oplossing die niet groter is dan een smart phone en dus weinig ruimte in neemt.

Hoe werkt de Smart pill box? Het doosje heeft 6 compartimenten, waarin je de medicijnen kunt opbergen en is niet groter dan een smartphone. Hoe kan dit kleine doosje toch zo handig zijn vraag je je af? Het ‘slimme’ deel van de medicijndoos zit m in de gratis bijgeleverde app ‘Pill Buddy’. Pill Buddy vertelt je wanneer en welke pil je moet nemen zodat je er nooit meer een vergeet. Hij waarschuwt je ook als je toe bent aan een herhaalrecept.

Pill Buddy

Hoe werkt het?

  • Voer uw medicijnen op kleur in de ‘Pill Buddy’ app;
  • Geef aan hoe laat u de medicijnen wilt innemen;
  • Op het door u gekozen tijdstip gaat er een alarm af en wordt getoond welk medicijn u moet innemen.

Als de medicatie aangevuld dient te worden geeft de ‘Pill Buddy’ dat ruim op tijd aan. Perfect, want zo heeft u altijd (op tijd) een nieuwe voorraad in huis, mits u de medicijnen daadwerkelijk op tijd besteld.

Ook zonder app te gebruiken

Gebruikt u de app liever niet? Ook dan is de pillendoos prima te gebruiken. De drie bijgeleverde stickers bieden dan uitkomst. Deze stickers (in de kleuren blauw, rood, oranje/geel en groen) kunt u toewijzen aan de compartimenten (blauw, rood, oranje/geel en groen). Ideaal, om overzichtelijk te zien welk medicijn bij welk bakje hoort.

Tijdens de ECRM beurs in Cannes is de smart pill box uitgeroepen tot het meest innovatieve product van 2016.

Verkrijgbaar in het wit.

Extra informatie

Gebruik

,