Burn Alert hittemagneten - Weerhandig.nl

Burn Alert hittemagneten

 5,95

Product Description

Burn Alert is een flexibele magneet die op de radiator of de oven geplaatst kan worden. Wanneer de buitenkant van de radiator of oven 40ºC of hoger wordt, verandert Burn Alert van kleur om te waarschuwen voor een mogelijke (huid)verbranding.

Wanneer je twijfelt of de verwarming aan staat, kun je met behulp van Burn Alert op afstand zien of de verwarming brandt. Je hoeft dus niet meer naar de radiator of thermostaat toe te lopen. Burn Alert bevat warmtegevoelige verf die ervoor zorgt dat de kleur bij een bepaalde temperatuur verandert. Als de radiator koud is blijft de kleur zwart. Als de radiator warm is verandert de kleur naar rood.

Het product wordt geleverd in sets van 4 stuks. Niet alles wat heet wordt is magnetisch of helemaal vlak. Om Burn Alert toch te kunnen gebruiken, wordt een viertal dubbelzijdige stickers meegeleverd in exact dezelfde vorm als de magneet. Hiermee kan hij dus op iedere gewenste ondergrond geplakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buizenradiators, maar ook glazen theepotten, waterkokers, etc.

Externe invloeden zoals veelvuldig direct zonlicht kunnen de levensduur van het product mogelijk verkorten. Het is daarom belangrijk met enige regelmaat de werking van Burn Alert te controleren.

Extra informatie

Gebruik

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Burn Alert hittemagneten” te beoordelen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING