Zubits

 19,00

Wissen
5.00 van 5 gebaseerd op 1 waardering
(1 klantbeoordeling)

Productbeschrijving

De magnetische schoenvetersluiting.

Ik heb de Zubits® zelf geprobeerd en ben enthousiast. Eindelijk niet meer mijn veters strikken met één hand! Maar ook voor tweehandigen handig. In het begin is het even zoeken naar de precieze lengte van de veters, niet te strak want dan krijg je schoenen niet uit, maar ook niet los, maar als je hem eenmaal hebt werken ze uitstekend. Persoonlijke tip: draag de veters losjes bij de punt van de schoen, het doet niets af aan het draagcomfort en je krijgt de schoen gemakkelijker uit. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, bruin en wit.

Veel gestelde vragen over het gebruik van Zubits®

Zubits maak je vast aan je eigen schoenveters. Maar in principe de installatie gaat als volgt … haal de eerste drie rijen veters uit je schoenen, rijg je veters door de Zubits®, trek de veters een beetje aan voor de perfecte pasvorm, leg een knoop of gebruik de meegeleverde veterstopper, en knip je veters af!

Zijn de Zubits wel stevig genoeg?

Hardlopen, fitness, fietsen, wandelen, rennen op de speelplaats, en vrijwel alle recreatieve sportieve activiteiten zijn geen probleem voor de meeste gebruikers van Zubits®. Zubits sluitingen zijn gemaakt van super sterke neodymium magneten. Door gebruik van een “magnetische serie” komt er veel meer vermogen uit de neodymium magneten in een veel kleiner formaat. Zubits® zijn ontworpen om je schoen stevig vast te houden tijdens het gebruik, terwijl het nog steeds makkelijk genoeg om uit te trekken na afloop. Zubits® zijn over het algemeen niet aanbevolen voor schoeisel met NIET-elastische zolen zoals voetbal, skates, atletiek schoenen. Mochten de Zubits toch onverwachts los gaan tijdens het lopen, wil het vaak helpen op de veters een klein beetje losser te maken.

Zijn ze ook geschikt voor mijn schoenen, of laarzen?

Zubits® sluitingen werken op bijna elk paar schoenen met veters. Ze werken niet met klittenband of schoenen zonder veters. Ook als de ruimte tussen de vetergaten minder als 2,5 centimeter bedraagt wordt het gebruik van Zubits® afgeraden. Ook zou het kunnen dat soms door de constructie van de schoen het lastig om Zubits® te plaatsen. 

Verliezen de magneten snel hun kracht?

Zubits zijn gemaakt van neodymium magneten. Deze zullen na verloop van tijd niet hun magnetisme verliezen zoals keramische magneten.

Kan ik met mijn vingers tussen de Zubits® komen?

Je vinger zou tussen de Zubits® bekneld kunnen raken, maar dat is bijna niet mogelijk bij normaal gebruik. Je houdt de magneten aan de zijkant vast om ze te sluiten, waardoor je vingers zelden op de plaats komen waar de magneten sluiten. Vingers van volwassen vingers zijn meestal ook te dik en te groot om er tussen te komen. Als je een hele vinger van een kind tussen de sterkste maat houd is dit niet pijnlijk maar eerder vervelend. Dat gezegd hebbende, kan een kind die aan het spelen met de Zubits® wel een velletje ertussen krijgen wat pijn kan veroorzaken. Zubits® worden niet aanbevolen voor kinderen onder de 5 jaar en we raden dat kinderen niet spelen met Zubits® die net uit de verpakking komen, maar dat deze door de ouders meteen op de schoenen worden vastgemaakt.

Blijven metalen voorwerpen plakken aan de buitenkant van de Zubits?

Nee. Zubits® zijn speciaal ontworpen om een externe magnetisme emissie uit de plastic behuizing van de Zubits® zo klein mogelijk te houden. Wanneer Zubits® gesloten, is het moeilijk om zelfs een kleine schroef aan de buitenkant te laten plakken. Natuurlijk, als de magneten gescheiden zijn wel mogelijk hier iets aan te laten plakken.

Gaat nu steeds het winkelalarm af als ik binnen loop?

Nee, Zubits® hebben geen invloed op de diefstal detectie poortjes bij winkels.

Kan ik Zubits sluitingen nogmaals gebruiken als mijn schoenen versleten zijn?

Natuurlijk. Gebruik dezelfde Zubits® op elk nieuw paar schoenen die je koopt! Haal ze uit je versleten schoenen en zet ze eenvoudig over op een ander paar schoenen.

 

Extra informatie

Kleur

Zwart, Bruin, Wit

Gebruik

,

Andere suggesties…

1 beoordeling voor Zubits

  1. 5 van 5

    (geverifieerde eigenaar)

    Gemakkelijk te bevestigen in de schoen. Werkt heel goed in halfhoge veterschoen.

Een beoordeling toevoegen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING