Trionic veloped - Weerhandig.nl

Trionic veloped

 964,00

Product Description

De Trionic Veloped: dé perfecte rollator voor oneffen terrein (gras, strand, bos, etc) en voor alle seizoenen.

Je weet wel… Gister keek je nog door het raam naar buiten naar die mooie besneeuwde sprookjesachtige winterwereld. Vandaag zou je het toch wel fijn vinden om gewoon weer boodschappen te kunnen doen maar je bibbert al bij de gedachte aan die spekgladde stoepjes? Het is prachtig herfstweer met zon een stormachtig windje en de bomen zijn op hun mooist met al dat oranje. Het liefst zou je je hond lekker meenemen naar het strand of samen door het bos dolen. Maar dan dat rulle zand, modder, kortom obstakels. Het zonnetje schijnt lekker en je vrienden vertrekken naar het park voor een gezellige picknick of dat leuke festival, leuk denk je en je gaat met frisse zin op pad, maar die vervelende rollator blijft bij de eerste pas weer eens steken in het gras…

De oplossing is de Trionic met zijn speciale grote met lucht gevulde banden en het dubbele voorwiel dat elke hindernis aan kan. Hiermee kan je met deze rollator zowel op stoep in het bos als op gras lastige hindernissen tot wel 13 cm hoog overwinnen. Met gemak en met minder kracht. Zo kun je weer volop van je omgeving genieten in elk seizoen en bij elke weersomstandigheid. Door de handremmen is hij nog eens extra veilig.

De hoogte van deze rollator kan op jouw lichaamslengte worden afgesteld. Om de Trionic Veloped gemakkelijk te kunnen vervoeren, kun je de rollator inklappen en gedeeltelijk demonteren. 

Een naafrem met rij- en parkeerremfunctie garandeert een grotere veiligheid en een minimale slijtage van de banden. De Trionic Veloped heeft een ergonomische grijpstang met diverse grijpmogelijkheden. Wanneer je op de rollator plaatsneemt, doet deze stang dienst als rugleuning. Door de zitting naar voren te schuiven wordt de loopruimte groter. In combinatie met de vorm van de grijpstang zul je beter rechtop gaan lopen. Er is ook een handige tas verkrijgbaar.

De Veloped van Trionic is getest en goedgekeurd volgens ISO-norm 11199-2:2005

  •  Voor oneffen terrein
  •  Zeer robuust
  •  Met klimwiel

Extra informatie

Gebruik

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trionic veloped” te beoordelen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING