CLAX wagen - Weerhandig.nl

CLAX wagen

 155,00 194,50

Wissen
Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Product Description

Eindelijk is hij daar: De enige echte Clax wagen! Ik heb m zelf al 4 jaar en ben er zoooooo enthousiast over dat ik m graag met jullie wil delen.

Clax gebruik

De Clax is niet gewoon een boodschappenwagentje voor mij. Met mijn halfzijdige verlamming is hij een groot deel van mijn zelfstandigheid geworden. Hij tilt voor me, doet de boodschappen (ja bijna vanzelf ;-)) en voorkomt zo dat mijn lijf in de kreukels raakt door al dat gesjouw. Zo hou ik mijn handen vrij om een boodschappenlijstje of mijn autosleutels te zoeken. Zelf gebruik ik m ook nog als ondersteuning ipv een wandelstok. Hij gaat overal mee naartoe in mijn kofferbak. De Clax is naast de supermarkt al op diverse markten geweest met Weerhandig spullen, in de bouwmarkt, het tuincentrum en natuurlijk thuis bij mijn vriendin met een lading weekendspullen.

En niet alleen voor éénhandigen is hij een uitkomst. Gewoon voor iedereen die zich niet onnodig een breuk wil tillen.

Straatracen

De Clax is van duitse makelij en dus ook echt een oerdegelijke wagen. Hij is met 1 hand op te vouwen en heeft een met de voet licht bedienbare rem. De bovenste plank kan omhoog geklapt in geval van grotere lading. De kratjes kunnen vastgezet worden om te voorkomen dat ze van je wagentje vallen bij een stoepje tijdens het straatracen. Voor de handigheid wordt hij geleverd met één of twee losse kratjes. Hier kun je dus lekker je boodschappen in gooien terwijl je met de handscanner door de winkel loopt en zo in één beweging naar buiten. Easy peasy!  En als het mocht regenen, je hebt er een afdekhoesje voor. Echt een handig ding dus!

Glijbaantje

Voor het gemak heb ik er zelf voor een paar tientjes een glijplankje bij laten maken door een revalidatie technicus. Wil jij ook zo’n mooi glijbaantje? Laat het me weten en je krijgt zijn gegevens er gratis bij. Hij helpt je graag!

Hier heb je nog even een demonstratie van de voetrem, en let op: ik heb 1 verlamde voet die met een EVO, een soort brace, vastgezet werd.

De Clax kan met 1 of 2 vouwkratjes geleverd worden en met een afdekhoesje (voor een kratje). Hij kan ook zonder extra’s besteld worden. Kies één de opties van je keuze bij het bestellen.

Afmetingen: 
Opgeklapt: 55 x 102 x 91 cm
(B x H x D)

Gewicht:
CLAX: 6,9 kg
Box: 1,6 kg
Totaal: 8,5 kg

Belastbaarheid:
Bovenste draagplank: 20 kg
Onderste draagplank: 40 kg
Totaal: 60 kg

 

Extra informatie

Gebruik

,

Optie

, , , ,

2 beoordelingen voor CLAX wagen

 1. Waardering 5 uit 5

  Danny

  Vroeger ging ik altijd grote boodschappen met mijn man doen, nu heeft hij een eigen bedrijf wat veel tijd opslokt. Een tijdje ging ik bijna elke dag boodschappen doen…..maar winkelen is nu niet echt mijn hobby zeg maar. De claxwagen past zelfs in onze fiat 500 en is makkelijk in- en uit te klappen.
  Vandaag krreg ik een helder idee, als ik er ook zo’n draagband bij bestel bij Siemon kan ik ook naar de post met postpakketten en dan krijgen we misschien meer quality time.
  Ik ben er echt superblij mee!

 2. Waardering 4 uit 5

  J. Drouven

  Wij hebben ook een Clax super handig ding en niet wachten op een boodschappenkarretje. Echter er is een probleem met het elastiek waar de verbinding slecht van functioneert. Wij hebben inmiddels in 3 maande 4 elastieken versleten.
  De leverancier suggereert verkeerd gebruik maar dat is onzin, de groene clips moeten in het handvat van het krat ingehaakt worden gelijk de gebruiksaanwijzing aangeeft.

  • Siemon Vroom

   Siemon Vroom

   Jammer hoor, zo’n product moet gewoon werken. Als ik de leverancier was geweest waren we er zeker uitgekomen. Voor het eerst dat ik een klacht hoor over de Clax trouwens.

Een beoordeling toevoegen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING