Winter set - Weerhandig.nl
Aanbieding!

Winter set

 20,00

Wissen

Product Description

De ‘wintercollectie‘ bestaat uit een verzameling onmisbare artikelen in dit jaargetijde.Het bestaat achtereenvolgens uit een:

IJsdop voor wandelstok, Snowgrabber ijsspike, Handwarmer, Shawl met insteekzakken.

IJsdop voor wandelstok:

Omdat de ijsdop is voorzien van 5 punten (pinnen), wordt de kans verminderd dat u met uw wandelstok uitglijdt. U kunt de ijsdop wegschuiven indien u hem niet gebruikt. Gemakkelijk éénhandig te gebruiken.

Snowgrabber ijsspike:

Er ligt sneeuw, ijs of ijzel op straat en u wilt eigenlijk niet naar buiten. Neem dan de snowgrabber ijsspike. Dat zijn spikes die je eenvoudig over je schoenen aantrekt, ook éénhandig! Ze zijn er in 3 maten: M, L, XL

maat M   – schoenmaat 36 – 41

maat L     – schoenmaat 39 – 46

maat XL  – schoenmaat 45 – 47

De maten zijn relatief, omdat je rekening moet houden met de buitenmaten van de schoenen. Bijvoorbeeld: heb je bergschoenen aan en je hebt maat 40 dan moet u een L nemen. Heb je nette schoenen aan dan moet je een M nemen.

Handwarmer:

Ideaal voor koude handen. Voor eenmalig gebruik, maar blijven 6 a 7 uur warm! Kussentjes uit de verpakking halen en enkele minuten wachten totdat ze opgewarmd zijn. De handwarmers kunnen in wanten, broekzakken of jaszakken geplaatst worden. Ook ideaal voor wintersport, survival, lange wandelingen, chronische koude handen door een slechte circulatie enz. Per paar verpakt.

Shawl met zakken:

Fleece: 180g/m2

Als het koud is, heeft iedereen handschoenen of wanten aan. Behalve de mensen die eenzijdig verlamd zijn en geen handschoen of want kunnen aantrekken om hun verlamde hand, vanwege de spasmen. Zij doen daar maar een lange sok om, maar fraai is het niet. Een sjaal met zakken aan de uiteinden is de oplossing. Het is van fleece materiaal zodat hij zo dun mogelijk is. Hij is er in twee kleuren: geel en blauw en er staat subtiel het logo van weerhandig.nl op in dezelfde kleur.

aan het einde van het afrekenproces hebt u de ruimte om opmerkingen te plaatsen, voeg daar de kleur van de shawl aan toe 

 

Extra informatie

Maat

, ,

Gebruik

,

SKU: Sie9000 Categorieën: , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winter set” te beoordelen

Wil je de blog, tips en nieuwe producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING